al contingut a la navegació Informació de contacte

Estètica Oncològica

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar del pacient que està rebent tractament en dues vessants diferents. Per una banda, pal·lia els efectes nocius del tractament. Per altra banda, recuperar benestar i seguretat, reforçar-li l’autoestima, un element essencial durant el tractament

Objectiu

El procés de curació del càncer provoca diverses alteracions i trastorns que depenen de cada pacient i del tractament rebut. Els més freqüents són la sequedat de la pell, èczemes causats per la radiació, la fotosensibilitat derivada de la quimioteràpia, la pèrdua del cabell, etc.

Combatre el malestar del pacient oferint les atencions necessàries per a millorar, no només, l’aspecte físic, ja que el fet d’actuar sobre la pell, pal·liant els efectes nocius del tractament, contribueix a que el pacient recuperi benestar, seguretat i autoestima.

Actuació

La principal diferència amb l’estètica convencional, es que els usuaris hi accedeixen amb un estat delicat de la pell que els fa vulnerables a determinats productes que poden perjudicar més que beneficiar. Per aquesta raó, s’utilitzen productes cosmètics, bàsicament d’origen natural, testats pels professionals de l’estètica oncològica.

Sessions

Les sessions seran aplicades per l'especialista en tractaments d’estètica oncològica Rosa Auguets, a les instal·lacions cedides pel centre mèdic SOLMÈDIC de Solsona, amb una durada de 45 minuts per sessió.

Si hi esteu interessats

Les persones interessades en rebre aquest tractament, cal que demaneu hora per la Rosa Auguets al:

  • Centre mèdic SOLMÈDIC

location.png Ctra de Manresa 49 | 25280 Solsona
phone.png 973 48 09 33
web.png www.solmedic.catPer a qualsevol dubte podeu 
contactar amb l'associació

Document Actions