al contingut a la navegació Informació de contacte

La Setmana de la Gent Gran de Solsona es trasllada al món virtual amb una quinzena de propostes

Les activitats es podran seguir al canal de l’Ajuntament a Youtube a partir de dilluns

Setmana de la Gent Gran de Solsona 2020
Setmana de la Gent Gran de Solsona 2020

DIVENDRES 05 JUNY 2020

L’estat d’alarma no ha fet suspendre la Setmana de la Gent Gran de Solsona, que en la seva dissetena edició es trasllada al món virtual. A partir de dilluns, dia 8, i fins diumenge, diàriament al canal de l’Ajuntament a Youtube es publicaran vídeos, un a partir de les nou del matí i un a partir de les quatre de la tarda, d’activitats tan variades com ioga, entrenament de memòria, gimnàstica, teatre, una visita virtual per la ciutat, descàrrega d’aplicacions al mòbil, elaboració d’uns estalvis de suro o pintura, entre d’altres.

La Setmana de la Gent Gran és una iniciativa de la regidoria d’Afers Socials de Solsona i els Serveis Socials del Consell Comarcal amb la col·laboració del Consell de la Gent Gran. Els vídeos, si bé estan específicament pensats per a la gent gran, seran oberts per a tothom i quedaran penjats a Youtube.

L’alcalde i responsable d’Afers Socials, David Rodríguez, agraeix l’esforç dels Serveis Socials i de tots els professionals que participen a la Setmana de la Gent Gran per “adaptar-se a la nova situació i oferir la possibilitat de promocionar un envelliment actiu durant aquests dies, encara que sigui en confinament”. Aquesta programació vol ser “un petit homenatge a un col·lectiu especialment castigat per la pandèmia i les restriccions que ha obligat a imposar”.

El Consell de la Gent Gran aprofita aquests dies per donar a conèixer el seu web, que darrerament s’ha renovat amb una nova plataforma que la Diputació de Lleida posa a disposició de les entitats a través dels ajuntaments. L’adreça del lloc web és la mateixa de sempre: http://consellgentgran.solsonae.cat/.