al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Les notícies de l'associació

L’Associació Fènix es desplaça a Oliana per la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

L’Associació Fènix ha anat a Oliana, per col·laborar en la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer i la cadena de supermercats Condis, campanya a nivell de Catalunya que han apadrinat persones com l’actriu Montserrat Carulla, el meteoròleg Francesc Mauri o les jugadores de waterpolo del Club Natació Sabadell, entre altres.

L’Associació Fènix organitza una concentració d’espelmes a la plaça Major de Solsona per aquest dissabte dia 31 de gener

Aquest dissabte a les 18h se celebra a Solsona el “Dia Mundial Contra el Càncer”, una iniciativa que impulsa la Unió Internacional Contra el Càncer, amb el lema “ És a les teves mans” . Aquest acte serveix de reflexió i per prendre consciència de totes aquelles mesures de prevenció que facin més eficaç la lluita contra la malaltia.

L’Associació Fènix organitza a Solsona el Dia Mundial Contra el Càncer, dissabte 31 de gener

L’Associació Fènix, dóna suport cada any a la iniciativa que la Unió Internacional contra el Càncer, du a terme amb la finalitat de informar i conscienciar a la població sobre el càncer i la necessitat de prendre mesures de prevenció. La convocatòria és dissabte dia 31 de gener a les 18h a la plaça major de Solsona, amb una concentració d’espelmes, en un acte simbòlic de la lluita contra aquesta malaltia.

“Contra el càncer no estàs sol” és el lema del 3er dinar solidari que organitza l’Associació Fènix

Diumenge dia 19 d'octubre, a les 14h. es repeteix l'experiència en que dues entitats, com són Fènix i “aecc. Catalunya contra el càncer” amb objectius comuns, col·laboren conjuntament en aquest acte. Amb el lema: “Contra el càncer no estàs sol” s'organitza un dinar a la sala polivalent de Solsona amb la finalitat d'incidir en les consciències de les persones davant un tema difícil d'afrontar individualment i que sovint comporta problemàtica familiar, emocional i social complexa.

L’Associació Fènix en motiu del dia internacional del càncer de mama, organitza una exposició i el 3er Dinar Solidari a Solsona

Divendres dia 17 d'octubre, a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal, s'inaugura a les 20 h. una exposició de fotografies amb el títol “Un passeig per les emocions” cedida per l'Associació de l'Olivera de Manresa. Entitat dedicada al càncer de mama i que ha produït aquest treball, en format exposició, on ara és podrà veure a Solsona.

10ena Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic

L’Associació Fènix assisteix a la reunió celebrada el dia 14 de juny a l’auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), ha organitzat la 10 ena edició de la trobada de Voluntariat en l'àmbit Oncològic a Barcelona, en un any en que la ciutat ha estat designada capital europea del voluntariat.