al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Les notícies de l'associació

L’Associació Fènix celebra l’assemblea general

Dilluns 14 de març l’Associació Fènix va celebrar l’assemblea ordinària anual de l’entitat. L’ordre del dia de la convocatòria contemplava la presentació de la memòria de les activitats i serveis que l’entitat ha realitzat al llarg de l’any, l’estat de comptes, la posada en marxa dels tràmits que han de permetre aconseguir que l’entitat sigui declarada d’utilitat pública i, finalment, el relleu dels membres de la junta.

Fènix organitza el taller “Ara si que sé” sobre les pèrdues i el dol, per a joves de quart d’ESO a Solsona

Durant els mesos de setembre i octubre l’Institut Francesc Ribalta i l’Escola Arrels de Solsona acolliran el taller “Ara si que sé”, organitzat per l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer i impulsat per la Direcció d’Infermeria de Quirón salud-Hospital General de Catalunya, que des de l’any 2009 es proposa com a objectiu educatiu i social, vetllar per la salut emocional, especialment dels infants i joves.

L’Associació Fènix recapta 1557 euros en el concert solidari amb Manel Camp i Lidia Pujol, celebrat el dia 12 de setembre a la sala polivalent de Solsona

En concert, d’una qualitat extraordinària, ha estat seguit per unes cent cinquanta persones el passat dia 12 de setembre a la sala polivalent de Solsona. S’han recollint 1557 euros que l’Associació Fènix destinarà a l’ampliació del servei de psicooncologia previst per aquest mes d’octubre, incrementant l’atenció que passa a ser quinzenal en comptes de ser mensual, com fins ara.

L’Associació Fènix participa a la XI Trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic a Barcelona

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), a la que pertany l’Associació Fènix, ha organitzat la 11ena edició de la trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic. Un espai en que anualment, serveix per fomentar el nexe d’unió dels més de 4.500 voluntaris que actuen en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.