al contingut a la navegació Informació de contacte

Un acte carregat de simbolisme commemora el Dia Mundial contra el Càncer a Solsona

L'associació solsonina d'ajuda i suport contra el càncer Fènix es va sumar als actes commemoratius del Dia Mundial contra el Càncer amb una concentració carregada de simbolisme dissabte passat a la plaça Major.

DIVENDRES 22 FEBRER 2013

Tothom hi va poder participar comprant espelmes amb una aportació voluntària que Fènix destinarà als projectes previstos d'iniciar aquest any 2013 com són els serveis de psicooncologia i el de fisioteràpia.

Desenes de solsonins van col·locar una espelma cremant seguint la forma d’un llaç que va preparar l’Agrupament Escolta, aquest fet significà una acció solidària i de memòria als que s'han quedat a mig camí.

Tot seguit es va procedir a la lectura del Manifest del Dia Mundial contra el Càncer. Seguidament la música i la dansa van ser els protagonistes gràcies a la participació de l'Esplai Riallera, el grup Els Ninyos i l'Escola de Dansa de Solsona.

Un cop finalitzat l'acte Fènix va instar a mantenir la flama de les espelmes fins a les llars per continuar il·luminant la nit i mantenir viu l'esperit de la lluita contra el càncer.

Celsona 813 - Miquel Manzano

Document Actions