al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació Miscel·lània 10 anys de Fènix

Fènix presenta l’edició de la Miscel·lània dins els actes de celebració dels 10è aniversari de la fundació de l’Associació Fènix, a la sala cultural de l’ajuntament de Solsona.
Moment de la presentació
Moment de la presentació

DIVENDRES 27 DESEMBRE 2019

L'acte s'ha iniciat amb l'actuació de la jove cantant Ruth Armengol que ha donat pas a la intervenció de l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, destacant la celebració dels 10 anys d'existència de l'associació. A continuació, el president de la Federació Catalana d'entitats contra el Càncer (FECEC) Dr. Ramon Miralles, ha recolzat aquesta celebració com un esdeveniment dins la federació catalana, desitjant llarga vida a l'associació.

Finalment el president de Fènix, Jordi Riart ha desglossat el contingut de la publicació destacant els relats i les il·lustracions i agraint la generositat dels “creadors de proximitat” originaris del Solsonès i que han donat lloc a una obra, amb una important càrrega simbòlica. Recordà que les bones publicacions tenen ànima i en aquest cas els lectors en podran trobar més d'una i gaudir d'unes il·lustracions que li donen un gran valor afegit.

Aquesta publicació no es posarà a la venda, si no que està a disposició dels socis/es i col·laboradors gratuïtament.

A l'acte ha conclòs amb l'actuació de la cantant Ruth Armengol i amb un aperitiu de fruits naturals, mentre s'ha posat a disposició del públic una llibreta per anotar missatges d'esperança adreçat a una persona real o imaginària afectada per una malaltia oncològica. Aquesta iniciativa s'ha originat dins els actes de celebració dels 10 anys de Fènix i amb la intenció de publicar-ho en el futur.

Document Actions