al contingut a la navegació Informació de contacte

Mes de cent setanta nens i nenes dels centres escolars de Solsona participen a l’Hort d’en Marçal

El projecte «Hort d’en Marçal» es una activitat pedagògica per menjar sa que promou la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) en col·laboració amb l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer. Una activitat adreçada a les deu aules de P5 amb un total de cent setanta-nou alumnes de les escoles Arrels I, Setelsis i El Vinyet de Solsona

DIJOUS 07 OCTUBRE 2021

Voluntariat de Fènix ha preparat diferents tipus de fruita, que ha estat cedida per la marca CAPRABO, jugant amb la textura i el color per fer més atractiva l’activitat. Amb tot, la FECEC ha fet arribar unes píndoles en format de vídeo, per preparar  anticipadament aquesta iniciativa i material pedagògic divers per ser utilitzat pels nens i nenes.

Es la primera vegada que la FECEC organitza aquesta activitat emmarcada dins la X Setmana Catalana de prevenció contra el càncer amb el lema "Menja sa i mou-te", l'activitat ha estat ben acollida pels centres escolars, tot i que en anys anteriors les escoles rebien la proposta de promoure hàbits saludables amb la iniciativa «Jo també menjo fruita» amb el patrocini de la Diputació de Lleida.

Amb aquest tipus d’activitat, una vegada més es posa de manifest la importància d’adoptar estils de vida saludables i que cal invertir en prevenció per disminuir les probabilitats de patir un càncer o altres malalties associades al sedentarisme. Fer-ho, començant pels més menuts, es garantia d’evitar problemes quan son adults. 

Contingut Relacionat

Album de fotos de l'Activitat "L'Hort d'en Marçal"

Galeria d'imatges