al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Associació Fènix torna a la Fira dels Ous d'Euga de Sant Llorenç de Morunys

Després de dos anys sense poder organitzar la fira d’Ous d’Euga de Sant Llorenç de Morunys, per culpa del COVID, aquest any s’ha convocat una nova edició centrada en el diumenge dia 9 d’octubre.

DIUMENGE 09 OCTUBRE 2022

Un èxit de participació i d’assistència, a la que l’associació Fènix no ha volgut faltar. S’ha presentat la darrera edició de punts de llibre dissenyats per l’arquitecte Pere Cuadrench i els braçalets de cotó brodats que Fènix ha tret també aquest any, com a novetat.

La principal motivació de la presència de Fènix a la vall de Lord, es la promoció dels serveis que l’associació ofereix gratuïtament a totes aquelles persones afectades per la malaltia del càncer.

L'associació Fènix va ser reconeguda, l’any 2019 com a entitat d’utilitat pública i centra els seus esforços a millorar la qualitat de vida dels pacients i/o cuidadors, oferint suport emocional a través d’un servei de psicooncologia, recuperació de la mobilitat i elasticitat corporal, amb un servei de fisioteràpia i d’assessorament nutricional per totes aquelles persones interessades en adoptar una alimentació saludable.