al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Associació Fènix participa a la campanya "Posem-li pebrots al càncer"

Arriba la campanya solidària «Posem-li pebrots al càncer» els dies 14 i 15 d’abril als establiments d’alimentació Condis. Campanya orientada a recaptar fons, que impulsa la Federació Catalana d’entitats contra el Càncer (FECEC).

DIMARTS 11 ABRIL 2023

Els establiments «Condis» presenten, un any més, la campanya «Posem-li pebrots al càncer» posant a disposició dels clients, bosses de pebrots a un preu simbòlic d’un euro i mig, amb la finalitat de despertar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats vinculades a la FECEC, com l’associació Fènix, i aconseguir, també, fons per a continuar desenvolupant els programes i serveis d’atenció a les persones afectades de càncer i als seus familiars o cuidadors.

Fènix estarà present als establiments Condis de Solsona i Oliana, amb el desplegament de persones voluntàries per convidar als clients a participar-hi. Alhora inicia una campanya de foment a través de les xarxes socials per reforçar el missatge.

Participa-hi. La teva ajuda ens beneficia a tots!