al contingut a la navegació Informació de contacte

Gràcies a la FECEC, l'Associació Fènix finalitza el pla de digitalització de l’entitat

El passat mes de novembre de 2022, l’associació Fènix signava un contracte de protecció de dades amb la Fundació Catalana de l’Esplai (FUNDESPLAI), per a la incorporació de dades de l’associació als programes de la plataforma on-line del club de suport FUNDESPLAI i per la migració i configuració de comptes de Fènix a «Google Workspace for non-profit».

DIMECRES 29 MARÇ 2023

Una proposta d’actualització digital que la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) ha facilitat a les entitats associades i ara, una vegada finalitzat aquest procés, l’associació tanca un període de transformació digital amb incidència en tots els seus àmbits d’actuació.

Amb aquest pla de digitalització de l’entitat, Fènix es transforma digitalment adaptant-se a les noves tecnologies, actualitzant l’entorn informàtic que millora la seva  gestió i la seguretat de les dades, en una època de canvis constants i de riscos en el mon virtual.

La transformació digital de la nostra entitat, és una aposta decidida per les noves tecnologies que han permès evolucionar els processos cap a uns altres de més eficients i guanyant amb seguretat. Amb les noves eines, es millora la connectivitat facilitant la relació amb els nostres col·laboradors i associats.

Un dels canvis que ha comportat aquest pla de digitalització ha estat la incorporació del domini associaciofenix.cat en les nostres adreces de correu, així doncs partir d’ara la nova adreça de contacte de l’associació serà: fenix@associaciofenix.cat

Els experts afirmen que estem immersos en la quarta revolució industrial, en que la digitalització ho ha transformat tot i les entitats socials no n’estem al marge.  Convençuts que caldrà aprendre noves habilitats per continuar fent la nostra feina d’una manera diferent, l’associació Fènix manté els seus objectius per estar al costat dels que ho necessiten, amb un constant procés d’adaptació a una nova realitat que no en podem quedar exclosos.