al contingut a la navegació Informació de contacte

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer impulsa un any més la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) impulsa un any més la campanya solidària ‘Posem-li pebrots al càncer’, que serà els pròxims 11 i 12 de juny. Fènix estarà present a Solsona i Oliana

DILLUNS 07 JUNY 2021

La campanya arriba als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots als clients de la cadena a un preu simbòlic d’un euro i mig. L’Associació Fènix estarà present al Condis de Solsona i d’Oliana i per aquest motiu, fa una crida als voluntaris a participar, que ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin als clients sobre els objectius de la campanya.

L’objectiu de «Posem-li pebrots al càncer» és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC, entre elles l’Associació Fènix i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

Qui vulgui participar com a voluntari ha d’escollir franja horària i el supermercat on vol col·laborar amb la campanya trucant al telèfon de contacte de l’Associació Fènix: 619 68 47 62.