al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Escola Arrels de Solsona, col·labora amb l’Associació Fènix facilitant la trobada de voluntariat online

El dia 21 de novembre ha tingut lloc la XVI Trobada del Voluntariat en l’àmbit oncològic, que a causa del covid, s’ha celebrat de forma virtual. Amb el lema «El valor dels petits gestos» s’ha volgut reconèixer la tasca dels voluntaris que es dediquen a aquest àmbit a Catalunya, agraint la seva feina en un context molt complex de pandèmia que ha obligat a adaptar-se a les necessitats dels malalts de càncer.

Cartell de la XVI Trobada del Voluntariat en l'àmbit Oncològic
Cartell de la XVI Trobada del Voluntariat en l'àmbit Oncològic

DISSABTE 21 NOVEMBRE 2020

Gràcies a la col·laboració de l’àrea TIC de l’Escola Arrels, s’ha facilitat que l’Associació Fènix pogués participar de la jornada virtual, que per primera vegada s’ha adaptat en durada i contingut a aquest tipus de mitjà. Malgrat l’impediment de retrobar-se físicament,  la necessitat de compartir una voluntat solidària i d’estar al costat de les persones que pateixen la malaltia del càncer, ha fet possible que un any més la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitzi la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic.

Son tres els objectius que es persegueixen en aquesta jornada:

  1. Agrair i reconèixer la tasca solidària dels milers de voluntaris que es dediquen en aquest àmbit a Catalunya.
  2. Fomentar el nexe d’unió d’aquest col·lectiu.
  3. Reforçar el seu sentiment de pertinença a una comunitat que va més enllà de la pròpia entitat

Fènix posa de manifest el seu agraïment a l’Escola Arrels, pel seu compromís, per la seva disponibilitat i predisposició a col·laborar amb l’associació  i posicionar-se al costat dels malalts de càncer.