al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix renova la seva junta

En l’assemblea general anual de l’Associació Fènix celebrada el passat divendres dia 17 de gener, s’ha renovat la junta directiva d’acord amb el que disposa els seus estatuts.

DIMARTS 21 GENER 2014

En Jordi Riart i Vendrell ocupa el càrrec de president de l'entitat en substitució de Miquel Montaner i Jounou, que passa a ocupar el lloc de vicepresident; de la tresoreria se'n farà càrrec Rosa Maria Santaeulària en substitució de Pilar Riu que passa a ser vocal de la junta, incorporant també, en Jordi Riu i Claustre Baixas com a nous membres amb la resta de components: Dra. Begoña López, Raquel Vila, Conxita Colomés, i Claustre Bernadó. Assumpta Blanch farà les funcions de secretària.

Un dels actes que Fènix organitza el 8 de febrer (dissabte), a les 18h és el “Dia mundial contra el càncer”, amb una concentració a la plaça major de Solsona i la col·locació de llànties al terra de la plaça seguit la forma de llaç com a símbol de la lluita contra el càncer i finalment, hi haurà un apunt musical on hi col·laboren diverses entitats.

Aquest divendres i els anteriors a la celebració del “Dia mundial contra el càncer”, Fènix posarà a la venda les llànties al carrer Castell, davant l'Ajuntament de Solsona els matins, entre les 10h i les 14h.