al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix recapta 1557 euros en el concert solidari amb Manel Camp i Lidia Pujol, celebrat el dia 12 de setembre a la sala polivalent de Solsona

En concert, d’una qualitat extraordinària, ha estat seguit per unes cent cinquanta persones el passat dia 12 de setembre a la sala polivalent de Solsona. S’han recollint 1557 euros que l’Associació Fènix destinarà a l’ampliació del servei de psicooncologia previst per aquest mes d’octubre, incrementant l’atenció que passa a ser quinzenal en comptes de ser mensual, com fins ara.

DILLUNS 21 SETEMBRE 2015

“Ressorgir 2014” interpretat per Manel Camp Quartet i la cantant Lidia Pujol, presenta poemes inèdits de Miquel Martí i Pol, creats especialment per a l’obra “Ressorgir” que Manel Camp va compondre l’any 1992.

La música de creació que ha conformat el programa, ha fet passar per diferents fets històrics que han marcat el desenvolupament de Catalunya des del propi 1714, passant per la constitució de les Bases de Manresa i la seva repercussió en el ressorgiment de l’esperit nacional de Catalunya i fins arribar als esdeveniments actuals. El concert formulat en clau de jazz i glosat amb la veu solista de Lidia Pujol dimensiona les paraules del poeta, afegint a la proposta artística, les emocions i la calor d’una veu amb una personalitat extraordinària.

L’Associació Fènix, ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Solsona i de diverses empreses per a la realització d’aquest concert que ha entusiasmat al públic en una tarda inoblidable i que tancava els actes de la festa major de la ciutat.