al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix participa a la Fira de Sant Isidre-2014 amb una nova edició de punts de llibre i repartiment de braçalets

Fènix tindrà un espai en els estands destinats a les entitats socials durant els dies de la Fira de Sant Isidre de Solsona amb una imatge renovada, ja que en aquesta edició s’estrena unes lones publicitàries que identifiquen l’Associació i els serveis que ofereix, de lluita contra el càncer.

DIMECRES 14 MAIG 2014

Durant els dies de la Fira, a més de donar informació detallada dels serveis que l'entitat posa gratuïtament a l'abast del socis, es presenta una nova edició de la col·lecció de punts de llibre, formada per quatre motius inspirats en la figura mitològica de l'au fènix que han estat dissenyats per l'Anna Terricabras.

La jove artista solsonina, que ha realitzat diversos treballs d'il·lustració relacionats amb el món editorial, ha ofert la seva exquisida obra de forma desinteressada a l'Associació i del que s'ha realitzat un nombre limitat d'unitats. Cada joc està format per quatre punts de llibre impresos per una cara amb els motius creats per l'Anna Terricabras que signa amb el pseudònim de “volianna” i amb un text poètic en el revers que completa l'edició. Es posen a la venda al preu de 5.-euros el conjunt de quatre unitats.

D'altra banda, durant la Fira, l'Associació repartirà braçalets de diverses manufactures i colors realitzats pels voluntaris de l'entitat que han estat treballant per deixar-los apunt pels dies de la Fira, al cost que cadascú lliurement hi vulgui aportar.

Gràcies pel teu compromís! Col·laborant, la nostra societat millora!