al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix es desplaça a Oliana per la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

L’Associació Fènix ha anat a Oliana, per col·laborar en la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer i la cadena de supermercats Condis, campanya a nivell de Catalunya que han apadrinat persones com l’actriu Montserrat Carulla, el meteoròleg Francesc Mauri o les jugadores de waterpolo del Club Natació Sabadell, entre altres.

DIMECRES 11 FEBRER 2015

Els voluntaris de Fènix s’han desplaçat els dies 6 i 7 de febrer a la població d’Oliana, oferint una bossa amb dos pebrots, un de vermell i un de verd al preu simbòlic d’1,5€. amb l’objectiu de recaptar fons per donar suport i atenció als malalts oncològics, repartint un total de gairebé 400 bosses i una quantitat similar de fulletons explicatius dels serveis que l’Associació Fènix ofereix gratuïtament als seus socis.

En una nota de premsa que la FECEC ha fet pública aquesta setmana, ha agraït a tots els que han fet possible la campanya, destacant el ressò a les xarxes socials on els ciutadans estaven convidats a participar-hi.