al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix en motiu del dia internacional del càncer de mama, organitza una exposició i el 3er Dinar Solidari a Solsona

Divendres dia 17 d'octubre, a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal, s'inaugura a les 20 h. una exposició de fotografies amb el títol “Un passeig per les emocions” cedida per l'Associació de l'Olivera de Manresa. Entitat dedicada al càncer de mama i que ha produït aquest treball, en format exposició, on ara és podrà veure a Solsona.

DIMARTS 07 OCTUBRE 2014

L'exposició estarà oberta del 17 al 26 d'octubre, en horari de tarda els dies laborables i també de les 11h a les 13h els caps de setmana.

Per altra banda, diumenge dia 19 d'octubre, s'organitza el 3er Dinar solidari amb un cafè-concert a càrrec de l'Escola Municipal de Música , una trobada que ja forma part de l'agenda social de la ciutat, on tothom hi es convidat a participar. Els tiquets estan a la venda a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Solsona, al preu de 10 euros existint la possibilitat del seient “0” per aquelles persones que no poden assistir i volen col.laborar.

Els fons recaptats es destinaran a les iniciatives que Fènix du a terme a la comarca i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Solsona, l'Escola Municipal de Música, l'aecc “Catalunya contra el càncer” i altres voluntaris.