al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix celebra l’assemblea general

Dilluns 14 de març l’Associació Fènix va celebrar l’assemblea ordinària anual de l’entitat. L’ordre del dia de la convocatòria contemplava la presentació de la memòria de les activitats i serveis que l’entitat ha realitzat al llarg de l’any, l’estat de comptes, la posada en marxa dels tràmits que han de permetre aconseguir que l’entitat sigui declarada d’utilitat pública i, finalment, el relleu dels membres de la junta.

DILLUNS 14 MARÇ 2016

En el marc de l’assemblea, es va presentar per tercer any consecutiu el butlletí que recull les notícies i accions més rellevants que s’han realitzat. Aquest butlletí s’envia als socis en format digital i també se n’edita un nombre reduït d’exemplars en paper ja que serveix com a carta de presentació de Fènix en els actes que contribueixen a donar a conèixer l’entitat.

Pel que fa a la presentació de la memòria, el president va destacar que s’han beneficiat dels serveis de Fènix un total de divuit persones. Catorze corresponen al servei de psicooncologia, tres al servei de fisioteràpia i una al servei d’ajuda a l’allotjament al centre sanitari de referència, servei que ha començat a funcionar per primera vegada l’any anterior.

L’estat de comptes de l’associació tanca l’exercici 2015 amb uns ingressos totals de 26.019€ i unes despeses de 19.651€. 

En el darrer punt de l’ordre del dia, la Maria Àngels Cases es va incorporar a la junta en substitució de la Pilar Riu, a qui el president li va mostrar el seu agraïment per la tasca i dedicació.

Document Actions