al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fènix celebra el Dia Mundial Contra el Càncer a Solsona

Dissabte passat, dia 31 de gener, a la plaça Major de Solsona s’ha celebrat el Dia Mundial Contra el Càncer. La convocatòria organitzada per l’Associació Fènix ha recollit 650.- euros, en la venda de les espelmes per aquest acte que ha reunit a 250 persones.

DISSABTE 31 GENER 2015

L’alcalde de Solsona, en el seu parlament ha destacat la necessitat de conscienciar a la població sobre els hàbits saludables per reduir la incidència del càncer i la utilitat dels serveis que ofereixen entitats com l’Associació Fènix per millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que es troben en un procés oncològic.

Tot seguit la jove solsonina, Irina Montanyà ha llegit el manifest 2015, amb un missatge d’esperança i amb una forta càrrega emocional. El seu exemple d’enteresa i coratge va colpir al públic assistent.

L’apunt musical a càrrec de la cantant Montse Riu i l’actuació de dansa per part de les alumnes de l’Escola de Dansa de Solsona, van obrir i tancat una concentració a la plaça Major, carregada de simbolisme i que ja forma part de l’agenda social de la ciutat.

Gràcies pel vostre compromís! Ens ajuda a tots!


Contingut Relacionat

Manifest del Dia Mundial Contra el Càncer 2015