al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Associació Petjades entrega 6.000€ de la cargolada solidària a Fènix

Josep Garcia, president de l’Associació Petjades ha fet entrega d’un xec per valor de 6.000 € a l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer.

Entregant el xec
Entregant el xec

DILLUNS 03 SETEMBRE 2018

Aquest import correspon al resultat obtingut de la “Cargolada solidària” que durant la Fira de Sant Isidre, va repartir més de 400 Kg de cargols i gairebé 200 Kg de “callos”. L'acte s'ha dut a terme a la seu del Casal Cívic de Solsona.

L'Associació Petjades, va decidir entregar aquest any l'import recaptat durant la Fira a l'Associació Fènix que ha col·laborat en la realització de la “Cargolada solidària” del 2018.

La junta de Fènix, ha recollit el donatiu i agraeix el gest solidari cap a una entitat que treballa per un dels sectors més febles de la societat. I gràcies a la donació, Fènix consolida els serveis que ofereix gratuïtament, destinats a millorar la qualitat de vida dels pacients de càncer i els seus familiars.

L'Associació Fènix, ha estat reconeguda recentment, com a entitat d'utilitat pública, una fita més en la trajectòria de l'entitat, que la valida com a referent en l'àmbit oncològic comarcal.