al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix posa en marxa un servei d’estètica oncològica a Solsona

Aquest dimecres es va signar l’acord de col·laboració entre SOLMEDIC, l’esteticista Rosa Auguets i l’Associació Fènix que permet a l’entitat oferir un nou servei d’estètica oncològica a les persones que estan sotmeses a teràpies contra el càncer.

DIJOUS 19 GENER 2017

Aquest acord a tres bandes té un any de durada i és prorrogable.

El servei d’estètica oncològica s’oferirà a les instal·lacions del centre SOLMEDIC amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar del pacient que està rebent tractament en dues vessants diferents. Per una banda, pal·lia els efectes nocius del tractament, com poden ser èczmes, sequedat de la pell, fotosensibilitat i la pèrdua de cabell. Per altra banda, permet que el pacient recuperi el benestar i agafi seguretat, cosa que li reforça l’autoestima, un element essencial durant el tractament.

Les sessions tindran una durada de 45 minuts i no tindran cap mena de cost per als pacients ja que l’esteticista que els atendrà ho fa de manera altruista. 

Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, Fènix fa un pas més en la direcció de sumar esforços amb entitats privades per tal d’oferir serveis d’ajuda i suport a les persones que pateixen càncer.