al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix porta a Solsona un taller d’alimentació saludable

En el marc de la campanya de prevenció contra el càncer, el proper 4 d’octubre la Federació Catalana d'Entitats de Lluita contra el Càncer (FECEC) organitza un taller gratuït sobre alimentació saludable amb l’ajuda de l’Associació Fènix i la Diputació de Lleida.

DIVENDRES 23 SETEMBRE 2016

Aquest taller serà conduït per la nutricionista i dietista Núria Bea i consistirà en un seguit d’activitats per tal de conscienciar sobre la importància d’adquirir uns bons hàbits alimentaris per contribuir a millorar la nostra salut i a prevenir algunes malalties.

La nutricionista explicarà com confeccionar un menú saludable de manera econòmica. També farà esment a aquelles errades que es cometen de manera més habitual quan volem elaborar un menú saludable i no ens n’acabem de sortir. Finalment, seran els mateixos participants al taller qui elaboraran diferents propostes de menús que compleixin els dos requisits: saludables i econòmics.

L’activitat es durà a terme en dues sessions d'igual contingut el dimarts 4 d’octubre a les 4 i a les 6 de la tarda al Casal Cívic Xavier Jounou, ja ha hagut força demanda per assistir-hi. Cal que confirmeu la vostra assistència amb antel·lació al mateix Casal Cívic, ja que les places són limitades.