al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix participa en la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), conjuntament amb la cadena de supermercats Condis, organitza la campanya “Posem-li pebrots al càncer” amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

DIVENDRES 29 GENER 2016

Aquesta campanya es duu a terme a tot Catalunya en més de 360 establiments de la cadena de supermercats Condis. “Posem-li pebrots al càncer” té un doble objectiu. Per una banda, solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta malaltia i per l’altra, donar a conèixer la tasca de suport i ajuda que realitzen les entitats federades, com és el cas de l’Associació Fènix.

La missió dels voluntaris de Fènix en aquesta iniciativa consistirà en explicar els serveis que promou l’associació. A més a més, s’oferirà una bossa de pebrots que la cadena ha preparat exclusivament per a la campanya. La campanya es durà a terme avui i al llarg del dia de demà (29 i 30 de gener).

La presència de l’Associació Fènix a Oliana permetrà obrir les activitats i els serveis de l’entitat fora de la comarca del Solsonès, atès que per proximitat amb aquest municipi urgellenc també estan al seu abast.