al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix ofereix els seus serveis gratuïts als ajuntaments de la comarca

L'Associació Fènix ha iniciat una ronda de visites als ajuntaments de la comarca per donar a conèixer i oferir els serveis de l'entitat a tots els municipis del Solsonès i també visitarà les poblacions limítrofes amb àmbit d'influència, tot recordant que els serveis són gratuïts per als socis de Fènix.

DIMARTS 25 FEBRER 2014

Per aquest motiu Fènix ha editat un nou fulletó on s’explica quins són els serveis disponibles i la persona de contacte per rebre’ls.

L’oferta es basa en quatre serveis, com són, la utilització de l’aparell Flowave que facilita el drenatge limfàtic per aquelles persones amb limfedema; el servei de fisioteràpia per a recuperar l’elasticitat , la mobilitat i millorar l’adaptació als canvis de la imatge corporal ; el grup de teràpia i autoajuda per donar suport i facilitar tècniques d'afrontament de la malaltia; servei de psicooncologia que ofereix atenció personalitzada i acompanyament al dol en els casos de pèrdua.

Les primeres visites s'han realitzat a la Vall de Lord, concretament als ajuntaments de Guixers, Sant Llorenç de Morunys i el de La Coma i La Pedra, on alcaldes i regidors han conegut l'Associació Fènix i els serveis que ofereix. Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya de difusió que l'entitat tenia previst iniciar en aquest any 2014.

Les persones interessades es poden fer socis de Fènix a partir de 10 euros l'any.

Document Actions