al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix i aecc organitzen conjuntament una xocolatada a la plaça del Camp i un espectacle de màgia al teatre dissabte dia 3 de maig

Els actes adreçats especialment a la canalla, s’organitzen per recaptar fons per la lluita contra el càncer

DIMARTS 29 ABRIL 2014

El proper dissabte dia 3 de maig a partir de les 17 h de la tarda es preveu organitzar una xocolatada popular a la plaça del Camp amb concert infantil a càrrec de Jaume Barri, per donar lloc tot seguit a un espectacle de màgia a teatre Comarcal que s’iniciarà a les 19,30h. L’espectacle anirà a càrrec de l’il·lusionista KARY-mag i les entrades es posaran a la venda mitja hora abans d’iniciar-se, al preu de 5 euros els adults i els nens i les nenes 3 euros, com aportació voluntària ja que els fons recaptats es destinaran a la lluita contra el càncer.

Ja són vàries les iniciatives que l’Associació Fènix i “l’aecc, Catalunya contra el càncer” organitzen conjuntament a Solsona per tal de recaptar fons per ambdues entitats i que destinen als projectes que impulsen a Solsona i a Lleida.

Aquestes actuacions , compten amb el suport de l’ajuntament de Solsona i de diverses entitats, comerços i voluntaris que han contribuït a fer-ho possible.

Participa-hi! El teu compromís ens ajuda a tots!

Document Actions