al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix estrena un nou servei de rehabilitació de les capacitats cognitives, especialització neuropsicologia

L’associació Fènix posa en funcionament un nou servei destinat als pacients oncològics per a rehabilitar, millorar i promoure les capacitats cognitives alterades per tractaments o lesions neurològiques derivades de les afectacions cerebrals.

Moment de la signatura del conveni
Moment de la signatura del conveni

DIMARTS 05 MARÇ 2024

L’entitat ha signat un conveni de col·laboració amb «l’Espai Roseta Bonet Psicologia» de Solsona, per al desenvolupament de programes  orientats a la millora de les capacitats cognitives, de conducta i funcional de  pacients en fase de tractament o de recuperació i de tots aquells aspectes relacionats amb l’acompanyament neuropsicològic.

L’acord de col·laboració, preveu que «l’Espai Roseta Bonet Psicologia»  facilitarà la psicòloga en l’especialització de neuropsicologia, Gloria Besora Hernández, atengui als pacients derivats per l’associació Fènix, preveient un mínim d’una sessió setmanal  d’acord amb els criteris que el diagnòstic mèdic tingui assignat i sense que  el tractament, suposi un cost afegit pel pacient i la família.

Amb aquest nou acord de col·laboració, Fènix amplia el catàleg de serveis que continuen sent  gratuïts i així poder donar resposta a les problemàtiques que la nostra comunitat presenta, fidels al nostre lema, que en la lluita contra el càncer no estàs sol. L’associació Fènix és al teu costat.