al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix entrega un dermatoscopi al Centre d'Atenció Primària de Cardona

L'Associació Fènix ha realitzat l'entrega d'un aparell dermatoscopi al Centre d’Atenció Primària de Cardona, que facilita el diagnòstic del càncer de pell.

DIVENDRES 15 JULIOL 2016

Aquesta cessió és el resultat de la cursa “Passos de Gegant” realitzada el mes d'octubre de 2015, organitzada per l'Associació Fènix en col·laboració amb la Fundació SHE de Cardona i que tenia fixat com a objectiu social l'execució d'un projecte destinat a la prevenció del tabaquisme en l'etapa adolescent i dirigit als centres educatius de secundària de Cardona i Solsona.

Durant l'any 2016, s'han dut a terme un seguit d'activitats als centres educatius de Cardona i Solsona amb la finalitat de promoure un estil de vida amb hàbits saludables, des de la perspectiva de la prevenció del tabaquisme, com a causant de malalties cardiovasculars i oncològiques amb la participació de professionals de la salut i d'ensenyament d'ambdues poblacions.

L'acte d'entrega ha consistit en la signatura d'un document de cessió entre la Directora del Centre d'Atenció Primària de Cardona, la Dra.Cloti Farràs i el president de l'Associació Fènix, Jordi Riart

Document Actions