al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix convoca una concentració amb espelmes a la plaça Major de Solsona en motiu del “Dia Mundial contra el Càncer”

Dissabte dia 16 de febrer a les 18h s’ha convocat una concentració a la plaça Major de Solsona en motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

DIVENDRES 15 FEBRER 2013

Fènix fa una crida a participar-hi, adquirint una espelma que l’associació posarà a la venda el matí de divendres dia 15 de febrer en una taula al carrer Castell, davant l'Ajuntament de Solsona i una estona abans de la concentració del dissabte 16 de febrer a la plaça Major.

El cost de l’espelma serà una aportació voluntària que Fènix destinarà als projectes previstos d’iniciar aquest any 2013, com són els servei de psicooncologia i el de fisioteràpia. L'acte és un gest carregat de simbolisme, on les espelmes cremant, una al costat de l'altra seguint la forma de llaç, significa una acció solidaria i de memòria als que s'han quedar a mig camí. I la flama de cada una de les espelmes, ha de continuar il·luminant durant la nit les nostres llars per recordar i mantenir viu, l'esperit de la lluita col·lectiva contra el càncer.

El càncer implica a tothom, ja que no hi ha ningú que no tingui un conegut, amic o familiar que no l'hagi tocat la malaltia, així doncs, és una lluita que entre tots, de forma solidària, podem afrontar amb l'objectiu de guanyar una cursa on el premi és la vida i on no hi ha d'haver lloc per als falsos mites.

Així doncs, edició d'enguany es dedica a desfer les concepcions errònies sobre la malaltia.

Participa-hi! El teu compromís compta!