El taller de confecció de menús saludables reuneix 25 persones al casal cívic de Solsona
El dia set de novembre, ha tingut lloc el taller de “Confecció de menús saludables a preus assequibles”, organitzat per l’Associació Fènix conjuntament amb la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer(FECEC), reunint a unes vint-i cinc persones al casal cívic de Solsona per seguir les explicacions de l’experta en nutrició i dietètica, Núria Bea.
DIMECRES 07 NOVEMBRE 2018
La sessió s’ha centrat en la planificació de la compra, prioritzant els productes de mercat, pel valor de la proximitat i de temporada, en front de les grans superfícies, on predomina l’embassat, incidint el l’observació de les etiquetes dels productes que s’ofereixen, ja que sovint s’amaga la realitat, amb informació que crea, deliberadament confusió.
La sessió s’ha tancat exposant un conjunt de receptes de “menjar saludable” i Fènix ha ofert als assistents, pomes de producció ecològica de la Vall de Lord, un bon exemple de producte de proximitat, de temporada i de qualitat.