al contingut a la navegació Informació de contacte

Dia Mundial contra el Càncer a Solsona

El proper dissabte 27 de gener, l’associació Fènix fa una crida a participar a Solsona, en motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, una convocatòria anual que promou la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC)

DIMARTS 23 GENER 2024

El proper dissabte 27 de gener, l’associació Fènix fa una crida a participar a Solsona, en motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, una convocatòria anual que promou la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC) i que en el 2022 va iniciar una campanya de tres anys de durada amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar a la societat per avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia. En aquest darrer any de la campanya, es pretén arribar a un nivell superior, INVOLUCRANT els nostres LÍDERS.

L’acte, que encapçalarà l’alcaldesa de Solsona Sra Judit Gisbert i acompanyada del president del Consell Comarcal Sr Benjamí Puig , tindrà lloc a la plaça de la Catedral, a les 18h amb la lectura d’un manifest, a càrrec de la Sra.Àngela Pujol, comptant amb la participació de l’Escola de Dansa de Solsona, amb actuació del Team de Dansa Urbana de competició i l’actuació musical de Pol Solé. Es realitzarà, també, una encesa d’espelmes en memòria de les persones que ens han deixat en la lluita contra la malaltia. A més Fènix posarà a disposició una llibreta on es recull missatges d’esperança destinats a pacients oncològics i que l’associació preveu en el futur, editar.

Galeria d'imatges