al contingut a la navegació Informació de contacte

Dia Mundial Contra el Càncer a Solsona

El proper dissabte dia 16 de febrer, Solsona celebra el Dia mundial contra el càncer, a les 18h a la plaça de la catedral.

Encesa d'espelmes
Encesa d'espelmes

DISSABTE 16 FEBRER 2019

Amb el lema: “Jo soc i seré”, una iniciativa impulsada per l’Associació Fènix i que promou cada any, la Unió Internacional de Control del Càncer, és oberta a tothom i representa una oportunitat, per prendre consciència d’una malaltia que forma part de la nostra realitat quotidiana, per mobilitzar-nos i actuar en favor d’un dels sectors més febles de la nostra societat. És també, una crida a l’acció demanant un compromís personal que representa, el poder de les accions individuals preses ara, per impactar en el futur.

L’acte comptarà amb la participació de Peter Thiemann, al violoncel amb Seon-Hee als teclats, l’Escola de dansa de Solsona i per Anna Moncunill que llegirà el manifest d’aquest any. Es preveu, també, un acte simbòlic d’encesa d’espelmes, que tothom que vulgui podrà col·locar al terra de la plaça de la catedral, en memòria de les persones que ens han deixat en la lluita contra la malaltia, i com a llum d’esperança pels que hi estan implicats.

L’alcalde de Solsona, David Rodríguez i la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcon, hi donen suport i tenen previst assistir a la celebració.

Es al nostre abast! Participa-hi!