al contingut a la navegació Informació de contacte

Dia Mundial contra el Càncer a Solsona

Solsona respon a la convocatòria per celebrar el Dia Mundial Contra el Càncer, acudint a la plaça de la catedral en un acte organitzat per l'associació Fènix.

Moment de la celebració
Moment de la celebració

DISSABTE 15 FEBRER 2020

L'acte ha servit per prendre consciència de la malaltia, ja que el càncer no es, només un problema de salut, sinó que és un tema humà d'ampli abast, tal i com es va exposar en la lectura del manifest a càrrec de la Sra Míriam Garcia Sala.

El manifest d’aquest any porta per lema: “Jo soc i vaig a” una campanya a nivell mundial  amb un missatge  que promou el compromís i augmenta la consciencia col·lectiva en relació a la prevenció de la malaltia.

L’inici de l’acte començà amb l’encesa d’espelmes per part dels assistents, amb una gran càrrega simbòlica ja que serveix per retre homenatge a la memòria de les persones que ens han deixat  en la lluita contra la malaltia.

L’Escola de Dansa de Solsona dona relleu a la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer a l’inici i en la cloenda de la convocatòria amb l’actuació dels joves ballarins del centre. 

Contingut Relacionat

Manifest del Dia Mundial Contra el Càncer 2020
Manifest del Dia Mundial Contra el Càncer 2020
Dia Mundial Contra el Càncer 2020