al contingut a la navegació Informació de contacte

Dia mundial contra el càncer

El proper dia 16 de febrer a les 18h es convoca una concentració amb espelmes a la plaça major de Solsona.

DIVENDRES 25 GENER 2013

L'Associació Fènix posa a la venda aquest divendres dia 25 de gener, les espelmes en una taula situada al carrer Castell, davant l’Ajuntament de Solsona perquè tothom les pugui adquirir. El punt de venda es mantindrà obert cada divendres de 10 a 14h fins el dia 15 de febrer i el preu serà una aportació voluntària.

Els fons recaptats aniran destinats al finançament dels projectes que Fènix posarà en marxa aquest any 2013.

La concentració a la plaça major de Solsona es una iniciativa de Fènix en un acte obert a tothom, per commemorar el “Dia mundial contra el càncer”, una diada de reflexió a l'entorn d'un tema amb nombroses implicacions emocionals, socials i econòmiques i que en aquesta edició es dedica a desfer les concepcions errònies sobre la malaltia amb el lema: El càncer- sabies què?

El programa preveu la lectura d'un manifest, l'encesa de les espelmes i col·locació formant un gran llaç a la plaça Major i finalment un apunt musical amb la participació de l'escola de dansa de Solsona donarà per acabat l'acte.

Un cop finalitzada la concentració els participants hauran de recollir l'espelma i col·locar-la davant la finestra de les seves cases per donar llum durant la nit en un gest simbòlic de solidaritat col·lectiva.

Participa-hi. El càncer no és un mite!