al contingut a la navegació Informació de contacte

Capta de recaptació de fons per la lluita contra el càncer

El diumenge dia 12 s'han recollit, un total de 2.764 € en la diada de recaptació de fons per la lluita contra el càncer i que per primera vegada s'ha organitzat de forma conjunta entre l'Associació Fènix i Catalunya contra el càncer (aecc).

DIUMENGE 12 MAIG 2013

La recaptació duta a terme en tres taules repartides entre el passeig Pare Claret i el nucli antic de Solsona, ha estat possible gràcies al conjunt de persones que de forma desinteressada i voluntària hi han participat.

Tant Fènix com l'aecc, valoren positivament l'experiència ja que ha permès unir voluntariat i esforç, en la captació de fons per ambdues entitats.

Durant els dies de la Fira, l'Associació Fènix ha tingut presència activa en un estand ubicat a la zona reservada a les entitats, amb la finalitat de donar a conèixer els projectes i serveis que ofereix l'associació així com per la captació de nous socis.

L'Associació Fènix i Catalunya contra el càncer (aecc), volen agrair públicament a les institucions locals, les facilitats per organitzar les activitats; al voluntariat, pel temps i el treball dedicat a una causa d'interès general; i finalment, a totes aquelles les persones que de forma anònima, han contribuït desinteressadament a la lluita contra el càncer.

Gràcies al teu compromís, podem millorar la nostra societat!