al contingut a la navegació Informació de contacte

Arriba un any més la campanya solidària «Posem-li pebrots al càncer»

Arriba la campanya solidària «Posem-li pebrots al càncer» els dies 8 i 9 d’abril als establiments d’alimentació Condis. Campanya que la Federació Catalana d’entitats contra el Càncer (FECEC), impulsa per a recaptar fons destinats a ajudar a les persones afectades pel càncer i a la que l’Associació Fènix s'adhereix.

DILLUNS 04 ABRIL 2022

«Posem-li pebrots al càncer» és una campanya en que, els supermercats Condis posen a disposició dels clients, bosses de pebrots a un preu simbòlic d’un euro i mig, amb la finalitat de despertar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats vinculades a la FECEC, com l’associació Fènix,i aconseguir, també, fons per a continuar desenvolupant els programes i serveis d’atenció a les persones afectades de càncer i als seus familiars o cuidadors.

L’associació Fènix estarà present als establiments Condis de Solsona i Oliana i alhora iniciarà una campanya de foment a la participació a travès de les xarxes socials amb uns vídeos de divulgació realitzats amb voluntariat de Fènix que es podran visualitzar a partir del dia 4 d’abril a facebook, instagram, twitter i youtube.

Participa-hi. La teva ajuda ens beneficia a tots!

Galeria d'imatges