al contingut a la navegació Informació de contacte

Actuació musical de Tom Savage per l’Associació Fènix

Diumenge dia 30 de maig i dins la programació de la Fira de Sant Isidre, ha tingut lloc el concert de Tom Savage, destinant la recaptació a taquilla inversa per a l’Associació Fènix.

DIUMENGE 30 MAIG 2021

El concert celebrat a la plaça major de Solsona, ha reunit un nombrós públic que ha omplert les terrasses dels bars pròxims, on s’ha escoltat una barreja de soul i blues en una actuació de Tom Savage a la guitarra, acompanyat per un trombó de bares, en una combinació musical fantàstica.

L’organització de la Fira de Sant Isidre ha posat a disposició de Fènix un concert a taquilla inversa en l’espai «L’hora del vermut.... a les terrasses» amb l’encert d’una actuació que des de la primera peça ha connectat amb el públic. 

L’actuació ha permès  una  recaptació de 145 euros, destinats als serveis, que Fènix ofereix gratuïtament i que malgrat la covid ha pogut mantenir actius durant el confinament.

Des de l’Associació volem agrair el suport i la col·laboració de les institucions, voluntaris/es, públic assistent al concert i de totes les persones que  ens donen suport, fent realitat la cita:

«La solidaritat es una drecera en el camí de la justícia. Aprendre a compartir el que es te i el que cada persona és, suposa una forma revolucionària que pot canviar els fonaments d’una societat basada en l’ànim de lucre»

Galeria d'imatges