al contingut a la navegació Informació de contacte

Acte d’entrega de la recaptació «Una exposició, una vida» de Tresa Mujal a Olius

La família de Tresa Mujal, ha fet entrega a l’associació Fènix, de 580€ de la venda dels quadres que la Tresa va deixar com a llegat artístic.

DIJOUS 05 MAIG 2022

L’ajuntament d’Olius ha exposat la col·lecció d’obres, que en Josep Maria Massegur, ha seleccionat i organitzat, per exposar a les dependències municipals i es dona la coincidència, que en data d’avui, es compleix el tercer aniversari del decés de la Tresa.

L’alcalde d’Olius, Antoni Marquez, ha destacat que aquest gest de la família Mujal, ha de servir per encoratjar altres iniciatives semblants, en que, el benefici recau en entitats de caràcter social, com es Fènix i que l’ajuntament recolza.

Per la seva part, l’Associació Fènix agraeix aquest gest a la família Mujal, a l’ajuntament d’Olius, per les facilitats donades i a Josep M Massegur, pel treball d’organització d’«Una exposició, una vida». Els fons es destinaran a mantenir els serveis que l’entitat ofereix i que tenen, sempre, un caràcter gratuït per tothom.

Tresa Mujal, natural de Solsona i veïna del Pi de St Just, va morir a l’edat de 98 anys, deixant un nombrós llegat pictòric, ja que va descobrir en la pintura, un refugi per a donar sortida a la seva inquietud artística.