al contingut a la navegació Informació de contacte

10ena Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic

L’Associació Fènix assisteix a la reunió celebrada el dia 14 de juny a l’auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), ha organitzat la 10 ena edició de la trobada de Voluntariat en l'àmbit Oncològic a Barcelona, en un any en que la ciutat ha estat designada capital europea del voluntariat.

Moment de la trobada
Moment de la trobada

DISSABTE 14 JUNY 2014

L'objectiu de la jornada és el de reconèixer i ser el nexe d'unió dels més de 4.500 voluntaris que treballen en aquest sector a Catalunya i en aquest sentit des de la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya, es va agrair l'esforç, el compromís i el temps que els voluntaris dediquen de forma altruista a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

El torn d'intervencions el va iniciar el Sr. Ramón Miralles president de la FECEC, amb la benvinguda als assistents, per continuar amb el Sr. Arcadi Oliveras president de Justícia i Pau, que va fer una exposició sobre el voluntariat i el canvi social. Desprès d'una pausa es va reprendre la jornada amb una taula d'experiències referida a l'evolució del voluntariat on van parlar representants de les entitats federades.

Com a cloenda, una actuació musical a càrrec del grup de gospel The Gourmets Vocal Quartet, va posar fi a la trobada.