al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Les notícies de l'associació

Fènix participa en la XIX Trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic a Barcelona

L'Associació Fènix participa en aquesta jornada que porta per lema "Junts fem pinya" en la que la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) vol agrair i reconèixer la tasca de les prop de 4.900 persones que fan voluntariat en l’àmbit oncològic a Catalunya, reforçant la importància de la persona voluntària com a part essencial dins les entitats per l’acompanyament de persones amb càncer i les seves famílies.

Gràcies a la FECEC, l'Associació Fènix finalitza el pla de digitalització de l’entitat

El passat mes de novembre de 2022, l’associació Fènix signava un contracte de protecció de dades amb la Fundació Catalana de l’Esplai (FUNDESPLAI), per a la incorporació de dades de l’associació als programes de la plataforma on-line del club de suport FUNDESPLAI i per la migració i configuració de comptes de Fènix a «Google Workspace for non-profit».

Solsona celebra el Dia Mundial Contra el Càncer

L’associació Fènix, s’ha adherit a la convocatòria del dia 4 de febrer, que la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC) organitza a nivell mundial, amb el lema «Per una atenció més justa», amb la finalitat de reconèixer les desigualtats en l’atenció de la malaltia, intentant eliminar-les i que tothom pugui accedir amb igualtat de condicions al tractament necessari.

Activitats a Solsona en la Setmana Catalana de Prevenció del Càncer 2022

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), a la qual pertany l’associació Fènix, organitza la Setmana Catalana de Prevenció del Càncer (SECAPC) del 30 de setembre al 7 d’octubre, que enguany arriba a la seva XI edició. Amb el lema ‘Menja sa i mou-te’, té com a objectiu fomentar estils de vida saludables per reduir el risc de desenvolupar aquesta malaltia.

Visita de la presidenta i la gerent de la FECEC a l’associació Fènix

La recent nombrada presidenta de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Sra Maria Assumpció Vilà, ha realitzat una visita per conèixer de primera mà, la realitat de l’entitat de Solsona. Ha vingut acompanyada per la Sra Clara Rosas, gerent de la federació i han estat rebudes al Centre Cívic de Solsona per la directora Sra Montserrat Ravell i la junta de Fènix.

«Una exposició, una vida» en memòria de Tresa Mujal a l’ajuntament d’Olius

Del dia 5 de març i fins el dia 22 d’abril, l’ajuntament d’Olius acull una exposició de pintures de la «Tresa» Mujal, una veïna del Pi de Sant Just nascuda a Solsona i que un cop jubilada va descobrir en la pintura un refugi per donar sortida a la seva inquietud artística. Havia dit que «l’edat no és cap impediment per fer el que sempre havíem desitjat» i en el moment del traspàs a l’edat de 98 anys, va llegar una nombrosa obra pictòrica.