al contingut a la navegació Informació de contacte

Assemblea General 2023

Assemblea General de l'any 2023. S'obrirà un període de votació pels socis que ho podran fer de forma telemàtica o presencial el mateix dia de l'assemblea.

Benvolgut/da soci/a:

Continuant amb el format de les darreres convocatòries de l’assemblea general que s’han realitzat de forma telemàtica i presencial, et convoquem:

A l’assemblea general, el dia 18 d’abril (dimarts) a les 18h al Centre Cívic.

Es disposarà d’uns dies per exercir el dret de vot per a cada punt de l’ordre del dia de forma telemàtica, o també, per aquelles persones que així ho prefereixen, la possibilitat de votar presencialment el mateix dia de l’assemblea general.

En els propers dies podràs consultar tota la documentació a la web de Fènix (http://www.associaciofenix.cat/associacio/assemblea-general) per poder revisar tot allò que necessitem per complir amb la legalitat vigent (acta, comptes i activitats...) També podràs exercir el teu vot telemàtic fins el dia 18 d’abril o si prefereixes fer-ho presencialment, podràs exercir el teu vot al Centre Cívic el mateix dia 18.

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL

  1. Aprovació, si s’escau de l’acta de l’Assemblea de l’any anterior.
  2. Aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes 2022 i activitats realitzades.
  3. Pressupost 2023.
  4. Programació noves activitats:
    • Inici servei de suport personalitzat a l’aprenentatge.
    • Pla de digitalització de l’entitat.
  5. Incorporació de nous membres a la Junta.
  6. Precs i preguntes.

Et convidem a formar part de la junta i si tens interès, ens pots facilitar el teu nom i dades de contacte abans de la data de l’assemblea general.

Casal Cívic Xavier Jounou, Solsona