al contingut a la navegació Informació de contacte

Assemblea General 2022

Convocatòria de l'Assemblea General 2022 que se celebrarà de forma telemàtica i presencialment el dia 26 de maig al Casal Cívic

Benvolgut soci/a:

Hem tingut un any 2021 sota la influència de la covid-19, però afortunadament, sembla que a partir d’ara, el tindrem integrat amb una certa normalitat. Aquests mesos ens han servit per adaptar-nos a les circumstàncies i malgrat tot, Fènix ha continuat treballant i oferint la majoria dels serveis.

Alguna cosa ens ha quedat de la manera de treballar i les darreres assemblees generals les hem realitzat de forma telemàtica, segura, àgil i participativa. Amb aquest bagatge, hem considerat que continuarem realitzant l’assemblea general  de forma telemàtica, similar a la de l’any anterior en que disposàvem d’uns dies per exercir el dret de vot per a cada punt de l’ordre del dia, però hi afegim la possibilitat de votar presencialment el darrer dia del període, per aquelles persones que així ho prefereixen.

Així doncs, hem fixat la data de celebració de l’assemblea general, el dia 26 de maig (dijous) a les 18h al Centre Cívic.

En els propers obrirem un apartat a la web de Fènix per poder revisar tot allò que necessitem per complir amb la legalitat vigent (acta, comptes i activitats) i com a data límit el 26 de maig, ens agradaria que responguessis el correu o omplissis el formulari del mateix enllaç amb un SÍ/NO/ABSTENCIÓ en els punts de l'ordre del dia que hauràs pogut revisar amb anterioritat i si prefereixes fer-ho presencialment, podràs exercir el teu vot al Centre Cívic.


ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL

 1. Aprovació, si s’escau de l’acta de l’Assemblea de l’any anterior.
 2. Aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes 2021 i activitats realitzades.
 3. Pressupost 2022.
 4. Modificació estatuts per poder votar telemàticament en el futur.
 5. Renovació de càrrecs
 6. Precs i preguntes.

En aquesta convocatòria es preveu la renovació dels càrrecs de president, vicepresident, tresorera i tres vocals. Ens agradaria fer una crida a totes les persones associades a Fènix, que tinguin interès en formar part de la junta, que es presentin, facilitant el seu nom i dades de contacte per aprovar-ho a l’assemblea general.


Gràcies una vegada més per la vostra comprensió i tot desitjant que estigueu bé de salut, aprofito l’avinentesa per saludar-vos.

Cordialment,

Jordi Riart Vendrell
President

Casal Cívic Xavier Jounou | Carrer Antoni Gaudí 2A | 25280 Solsona
 • Quan 26/05/2022 de 18:00 a 19:00
 • On Casal Cívic Xavier Jounou | Carrer Antoni Gaudí 2A | 25280 Solsona
 • Email
 • Telèfon de contacte 619 684 762
 • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
 • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal