al contingut a la navegació Informació de contacte

Assemblea General 2020 - Telemàtica

Degut a les circumstàncies actuals, hem optat per realitzar l'Assemblea General anual de forma telemàtica per tal de facilitar a tothom la revisió dels documents i la possibilitat de respondre.

  • Assemblea General 2020 - Telemàtica
  • 2020-06-15T00:00:00+02:00
  • 2020-06-15T23:59:59+02:00
  • Degut a les circumstàncies actuals, hem optat per realitzar l'Assemblea General anual de forma telemàtica per tal de facilitar a tothom la revisió dels documents i la possibilitat de respondre.

Benvolgut soci/a:

Estem vivint uns moments complexos, en que tot es diferent de com teníem acostumat. El covid-19 ha alterat el nostre estil de vida i hàbits diaris, obligant-nos a canviar la manera de fer que teníem fins ara.

Per aquest motiu, preveient que s'ha de celebrar l'assemblea general de socis, hem fixat la data del 15 de juny per poder aprovar l'acta de l'any anterior, els comptes,... per així, poder complir amb els requisits legals i seguir funcionant com a entitat sense finalitat de lucre.

Hem optat per realitzar l'Assemblea General anual de forma telemàtica per tal de facilitar a tothom la revisió dels documents i la possibilitat de respondre.

Posem a la vostra disposició en el següent enllaç: 
http://www.associaciofenix.cat/associacio/assemblea-general una pàgina per tal d'exercir la vostra votació.

Així mateix, en aquesta mateixa pàgina hi trobareu els enllaços a tots els documents que podeu consultar prèviament a exercir la vostra votació.

Si ho preferiu, també podeu exercir la vostra votació enviant un correu electrònic a fenixsolsones@gmail.com, amb el vostre nom, i la vostra votació (SI/NO/ABSTENCIÓ) a cada punt de l'ordre del dia.

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL

  1. Aprovació, si s’escau de l’acta de l’Assemblea de l’any anterior.
  2. Aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes 2019 i activitats realitzades.
  3. Pressupost 2020.
  4. Precs i preguntes.

Gràcies una vegada més per la vostra comprensió i tot desitjant que a casa vostra estigueu tots be, aprofito l'avinentesa per saludar-vos i encoratjar a plantar cara a una situació que ningú imaginava.

Amb afecte,

Jordi Riart Vendrell
President

Assemblea General 2020
Assemblea General 2020
Telemàtica